image

استرلایزر

استریلیزاسیون یک محصول به معنای کشتن تمام میکروارگانیزم‌ها و آنزیم‌های مقاوم در برابر گرما از طریق یک عملیات حرارتی شدید می‌باشد. امکان نگهداری بلند مدت محصولات در دمای اتاق از جمله مزایای اصلی چنین فرآیند حرارتی می‌باشد ؛ دو نوع استریلازر وجود دارد، مستقیم و غیرمستقیم.

در نوع مستقیم، بخار در محصول تزریق می‌شود در حالیکه در نوع غیرمستقیم، حرارت از طریق جداره لوله به محصول منتقل می‌شود و اختلاطی میان محصول و بخار وجود ندارد.

در استریلایزرهای مستقیم، بخار گرید غذایی مستقیما به محصول تزریق می‌شود و دمای محصول به 135 الی 140 درجه سانتی‌گراد رسانده می‌شود و محصول قبل از سرد شدن، 4 الی 8 ثانیه‌ در این دما حفظ می‌شود. در صورت کوچکترین افت دما استریلایزر از استریل خارج و اماده CIP و استریل می‌شود. پس از هلدر محصول وارد یک مخزن تحت خلا می‌شود و در آن ضمن دفع تمام بخار تزریق شده، تا 80 درجه سانتی‌گراد سرد و در ادامه وارد هموژن اسپتیک می‌شود .

در استریلایزر غیرمستقیم، محصول در دمای 4 درجه سانتی‌گراد وارد بالانس تانک می‌شود و پس از احیای حرارت از محصول داغ خروجی در دمای 75 درجه سانتی‌گراد وارد هموژنایزر می‌شود تا در فشار 250-180 بار هموژن گردد. محصول هموژن شده به بخش‌های گرم کننده هدایت می‌شود و به صورت پلکانی ابتدا تا 90 درجه سانتی‌گراد و سپس تا دمای 140 درجه سانتی‌گراد گرم می‌شود. به صورت معمول در استریلایزرهای غیرمستقیم دو زمان ماند داریم. ماند ابتدایی به مدت 90 ثانیه و در دمای 90 درجه سانتی‌گراد خواهد بود تا امکان تثبیت پروتئین‌ها فراهم شود و ماند دوم به مدت 4 ثانیه در دمای 140 درجه سانتی‌گراد خواهد بود تا شرایط زمانی فرآیند استریل احراز گردد. در نهایت محصول ضمن بازیابی حرارت از طرق پیش گرم‌کردن جریان سرد ورودی تا حدود 20 درجه سانتی‌گراد خنک و از استریلایزر خارج می‌شود.

شرکت بهناب سازان با تکیه بر دانش به روز جهانی به همراه سی­و­یک سال تخصص و تجربه طراح و سازنده انواع استریلایزر برای کاربرد آزمایشگاهی و صنعتی با بهترین کیفیت می­باشد ، برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید .

استرلایزر
تماس با ما واتساپ ایمیل کاتالوگ